GLI ANTIPASTI – FORRETTER
GLI ANTIPASTI – FORRETTER
1. Cocktail di gamberetti Rejecocktail |
109,- |
2. Gamberetti all´aglio Rejer i hvidløg |
109,- |
3. Lumache bourguignone Snegle i hvidløg |
109,- |
4. Vitello tonnato Tynde skiver kalvekød m/ kapers og tunsauce |
129,- |
5. Olive marinate Marinede oliven |
59,- |
6. Zuppa di pomodori Tomatsuppe |
79,- |
7. Bruschetta Hvidløgsbrød m/ friske tomater og basilikum |
59,- |
8. Bruschetta Italiana Hvidløgsbrød m/ friske tomater, mozzarella, parmaskinke & pesto |
79,- |
9. Carpaccio di manzo Tynde skiver oksemørbrad med olivenolie & parmesan |
129,- |
10. Udgået |
xx,- |
11. Antipasto misto Kokkens udvalg af appetitvækkere |
129,- |
12. Gamberoni alla griglia 5 store tigerrejer med hvidvin i tomat sauce. |
139,- |