DINER TRANSPORTABLE

 

 

 

ITALIENSK DINER TRANSPORTABLE

Skal der være fest, så er Rimini bedst. Dette gælder uanset om det er italiensk diner transportable til hele København eller i vores italienske restaurant på Amager. Hos Restaurant Rimini på Amager sørger vi for lækker og velsmagende mad, eksempelvis til fødselsdagen, havefesten, studentergildet eller jubilæet.

ITALIENSK STEMNING PÅ AMAGER

Vi er beliggende på Amager i København og har siden 1981 serveret enkelt og velsmagende italiensk mad til vores mange kunder. Vores restaurant er omgivet af en særlig, italiensk atmosfære, som naturligvis afspejler sig i alle vores retter. Derfor skal du vælge italiensk diner transportable hos Restaurant Rimini. 

ÆGTE ITALIENSK DINER TRANSPORTABLE

Hos Restaurant Rimini er det vigtigt for os at udbrede den italienske madkunst. Dette gør vi gennem vores diner transportable, ved kun at bruge de bedste italienske råvarer. På den måde kan vi opnå det bedste Italien har at byde på her på Amager i København. 

GRATIS LEVERING I STORKØBENHAVN

For at gøre det let og bekvemt for dig som kunde, tilbyder vi gratis levering i hele Storkøbenhavn. Vi sørger for, at du får en positiv oplevelse, og at du kan slappe af, selvom du er arrangør eller festens midtpunkt. Derfor mener vi, at diner transportable er en oplagt løsning til mange forskellige selskaber og arrangementer.

RING HVIS DU ØNSKER EN ITALIENSK DINER TRANSPORTABLE

Ønsker du at bestille lækker italiensk diner transportable, eller vil du høre mere omkring vores restaurant, er du altid velkommen til at ringe på telefon 32 57 28 19. Når du ringer, kan vi sammensætte netop den buffet du ønsker til selskabet og dine gæster. 

Bestil bord eller take away

32 57 28 19

Carpaccio di salmone
Lakseskiver med kakket løg & kapers
Bresaola/Mortadela/ Salami
Italiensk pølser & skinke
Vitello tonnato
Tynde skiver kalvekød med kapers & tunsauce
Insalata di pasta
Pastasalat
Ravioli al pomodore e basilico
Ravioli med tomat & basilikum
Scaloppina
Kalvefilet med Champignonsauce & kartofler
Pollo alla cacciatora
Kylling i stærk tomatsauce
Verduro al forno
Ovnstegte grøntsager
Dessert
Tiramisu
Hjemmebagt brød
Pr. pers. Kr 239,-               Kun ud af huset!
                                            min 20 personer