LE CARNI – KØDRETTER

LE CARNI – KØDRETTER

90. Filetto al pepe verde
Oksemørbrad i cognac og grøn pebersauce
265,-
91. Medaglioni di filetto
Oksemedaljon med trøffelsauce
265,-
92. Costolette di agnello
Grillet lammekrone med cherrytomater og porre
265,-

93. Agnello al forno
Ovnstegt lammeskank
med hvidløgssauce

235,-
94. Entrecôte alla griglia
Grillstegt entrecôte med hvidløgssmør
245,-
95. Saltimbocca alla romana
Kalvefilet med parmaskinke,
salvie, ovnstegte kartofler,
grøntsager og hvidvinssauce
225,-
96. Scaloppina al gorgonzola
Kalvefilet med gorgonzolasauce
215,-
97. Scaloppina ai funghi
Kalvefilet med champignon og hvidløgssauce
215,-
98. Galletto alla diavola
Grillet kyllingbrystfilet med chili
185-
99. Stroganoff Rimini
Strimlet oksekød med
rød – grøn peber og rødvinssauce
185,-
100. Grigliata mista  Midlertidigt udgået 
Grillede mix af oksemørbrad,
kyllingebryst, lamekrone og kalvefilet.
xxx,-
101. Pollo alla griglia
Grillede kyllingbryst
med hvidløg og let tomatsauce
185,-